SU EĞLENCE DÜNYASINDA YÜZME KURSLARI BAŞLADI

Bilecik Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları kapsamında yüzlerce öğrenci yüzme kurslarına başladı.

SU EĞLENCE DÜNYASINDA YÜZME KURSLARI BAŞLADI
04 Temmuz 2023 Salı 18:56

BİLECİK BELEDİYESİ SU EĞLENCE DÜNYASINDA YÜZME KURSLARI BAŞLADI

Bilecik Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları kapsamında yüzlerce öğrenci yüzme kurslarına başladı.

Şu ana kadar eğitime ve çocuklara yönelik birçok faaliyeti uygulamaya koyan Bilecik Belediyesi, bu yaz döneminde de binlerce çocuğun verimli ve keyifli bir yaz dönemi geçirmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Basketbol, futbol, yüzme ve tenis spor dallarında öğrencilerin başvuru yaptığı Yaz Spor Okulları için kayıtlar devam ederken, yüzlerce öğrenci uzman eğitmenler eşliğinde birçok konuda teorik ve uygulamalı eğitimler alıyor.

BELEDİYE BAŞKAN V. MELEK MIZRAK SUBAŞI:

‘’ÇOCUKLARIMIZI HER ALANDA GELECEĞE HAZIRLIYORUZ’’

Su Eğlence Dünyasında gerçekleştirilen yüzme kursu başlangıç programına katılan Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve Başkan Yardımcısı Yaşar Külhan, öğrenci ve velilerle sohbet etti.

5-12 yaş arasında çocukların kayıt yaptırabileceği yaz spor okullarının başladığını kaydeden Başkan V. Subaşı ,’’Bilecik Belediyesi olarak bu yıl da yüzlerce çocuğumuzu ağırlamaya devam ediyoruz. Amacımız onların her alanda geleceğe hazırlanmalarında onlara yardımcı olmaktır. Eğitimlerine devam eden öğrencilerimiz burada yüzmeyi en iyi şekilde öğrenerek ayrılmış oluyor. Bu da bizleri çok mutlu ediyor’’ ifadelerini kullandı.

Çocuklar ve veliler de düzenlenen kurslardan duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan V. Subaşı’na teşekkür etti.

Vatandaşlarımız, 3 Temmuz Pazartesi günü kursların başlayacağı spor okulları için detaylı bilgiyi 0 228 214 91 87 numaralı telefonları arayarak alabilirler.

Yaz Spor Okulları kapsamında yüzme kursları için Bilecik Belediyesi tarafından ulaşım imkanı da sunuluyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.