BİLECİK'TE ÖZLENEN TABLO

Siyasi Partilerin Bilecik İl Başkanları aynı masada bir araya geldi.

BİLECİK'TE ÖZLENEN TABLO
23 Temmuz 2020 Perşembe 19:20

Bilecik'te adeta özlenen tablo gerçekleşti.

Son zamanlarda Bilecik'te gergin bir ortamın ardından siyasi parti İl Başkanlarının bir araya gelmesi özlenen tablo olarak gösterildi. 

Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ise şunları aktardı; "Bilecik siyasi partiler il başkanları buluşmamızı gerçekleştirdik. Gecemiz Bilecik’ le başladı, Bilecik’ le bitti. Ortak derdimiz şehrimizin gelişmesi. Ev sahibi olarak davetimizi kırmayan ve katılan tüm il başkanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar konu ile ilgili olarak şunları aktardı; "Bilecik'te temsilcileri bulunan Siyasi Parti İl Başkanlarımız ile birlikte İlimizin çözüm bekleyen sorunları ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Amacımız 'Bilecik' olduğunda her ne olursa olsun gereğini yapacağımızı kararlaştırdık" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.