BAŞKAN ŞAHİN O HASTALARI DA UNUTMADI

Bilecik Çölyaklılar Dayanışma Derneği Başkanı Sebile Bozkurt, gerek dernekleşme faaliyetinde gerek çölyak rahatsızlığına yönelik farkındalık oluşturacak etkinliklere verdiği katkılar dolayısıyla Belediye Başkanı Semih Şahin’e teşekkür etti.

BAŞKAN ŞAHİN O HASTALARI DA UNUTMADI
09 Mayıs 2020 Cumartesi 23:35

BAŞKAN ŞAHİN’DEN ÇÖLYAK HASTALARINA BÜYÜK DESTEK
 
Bilecik Çölyaklılar Dayanışma Derneği Başkanı Sebile Bozkurt, gerek dernekleşme faaliyetinde gerek çölyak rahatsızlığına yönelik farkındalık oluşturacak etkinliklere verdiği katkılar dolayısıyla Belediye Başkanı Semih Şahin’e teşekkür etti.
Bilecik Belediyesi ve Bilecikli iş makinesi sahiplerinin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Sebile Bozkurt, 9 Mayıs Dünya Çölyak Günü dolayısıyla çölyak hastalığı hakkında farkındalık oluşturmak için önce kepçeleri süslediler daha sonra çölyak rahatsızlığı hakkında bilgi verdi.
Bilecik ve Türkiye’de az duyulan ve hissedilen çölyak hastalığına dikkatleri çekmek amacıyla etkinlik gerçekleştirdiklerini kaydeden Bozkurt, Bilecik’te Çölyaklılar Dayanışma Derneğini kurduklarını ve 9 Mayıs Dünya Çölyak Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik gerçekleştirdiklerini kaydetti. 

‘’BELEDİYE BAŞKANIMIZ HER ANLAMDA YANIMIZDA YER ALIYOR’’

Çölyak hastalığının toplumda pek tanınmadığını ve bu konuda seslerini duyurmak istediklerini vurgulayan Bozkurt, kendilerine gerek dernekleşme çalışmalarında gerek diğer konularda yaptığı katkılar dolayısıyla Belediye Başkanı Semih Şahin’e teşekkür ederek, şunları söyledi:

‘’Dünya Çölyaklılar Günümüzü kutlamak için böyle bir etkinlik yaptık. Buradaki amacımız, çölyak hastalarının sesini duyurmak, çölyak rahatsızlığına ilişkin farkındalık oluşturmaktır. Çölyak hastalarının Bilecik’te de Türkiye’de de varlığını hissettirmektir. Benim de 10 yaşında Ecrin adında çölyak hastası kızım var. Ayrıca Bilecik’te, Çölyaklılar Dayanışma Derneğimizi kurduk ve aynı zamanda onun da tanıtmak istedik.  Daha sonraki zaman dilimlerinde güzel etkinlikler gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bizlere her türlü çalışmamız ve etkinliğimizde Belediye Başkanımız Semih Şahin’in katkısı oluyor. Derneğimizin yeri ve adresi başta olmak üzere farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bütün etkinliklerde belediyemizin katkısı çok oldu. Onun için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca etkinlik kapsamında ilimizde faaliyet gösteren iş makinesi sahipleri bizlere kepçelerini süslemek suretiyle destek verdiler. Onlara da çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

ÇÖLYAK HASTASI ECRİN’DEN BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN’E TEŞEKKÜR
Çölyak rahatsızlığı olan Ecrin Bozkurt ise hastalığı ve salgın sebebiyle dışarı çıkamadığını belirterek, ‘’10 yaşındayım ve çölyak hastasıyım. Anneme benim için yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Belediye Başkanımız Semih Şahin’e de çok teşekkür ediyorum. Kendisi bütün etkinliklerimizde yanımızda yer alıyor’’ dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.