VALİ ŞENTÜRK'TEN 30 AĞUSTOS MESAJI

Vali Bilal Şentürk, ''30 Ağustos Zafer Bayramı'' dolayısıyla mesaj yayımladı.

VALİ ŞENTÜRK'TEN 30 AĞUSTOS MESAJI
28 Ağustos 2020 Cuma 16:23

Vali Bilal Şentürk, ''30 Ağustos Zafer Bayramı'' dolayısıyla mesaj yayımladı.

30 Ağustos; İstiklal Savaşımızın en büyük zaferi, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz şeref ve gurur günümüzdür. 
 
Bu büyük zafer, milletimizin ortak değerlerde bütünleşerek, birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı bir destandır. Türk milleti, ülkesini tehdit altında gördüğünde olağanüstü bir vatanseverlik, birlik ve beraberlikle her türlü tehdidi bertaraf etmiş, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, ülkesi ve milletiyle sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.
 
Bu sefer savaşımız tüm dünyayı tehdit eden Covid-19 virüsü. Bulaşıcılığı çok yüksek olan bu virüsle savaşmak için silahımız belli. Hep birlikte bu virüsten kurtulmak ve bu savaşı da kazanmak için maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım.
 
Maalesef, Koronavirüs salgınının yeniden ivme kazanmaya başladığı şu günlerde, bu önemli zaferin yıldönümünü toplu programlarla değil de evlerimize, işyerlerimize Şanlı Türk Bayrağımızı asarak haklı gururumuzu, sevincimizi yansıtalım.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zaferinin 98'nci yıldönümünde başta Büyük Taarruzun Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.
 
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.